The End

In mijn blog vakantie waar de meesten mensen om me heen het tijdelijk rustiger kregen door hun vakanties, kreeg ik het drukker en ben van part-time naar bijna full-time gaan werken. Erg leuk uiteraard, want daar hoopte ik al op en ook in praktijk bevalt het me erg goed.

Met drie kinderen erbij in de kinderopvang en genoeg te doen op de molen en een gezin met huishouden erbij is mijn tijd om te bloggen wel verminderd of misschien zelfs op. Dat betekent keuzes maken en heb ik besloten te stoppen met bloggen. Wel zal ik de sites van mijn kinderopvang en de site van de molen up-to-date houden en mocht er iets interessants te melden zijn is dat daar vast terug te vinden.

Mocht je dus nieuwsgierig zijn wat er speelt op de Wilpermolen of hoe het gaat met Trammetje 26 Kijk dan gerust op onderstaande linken:

http://www.trammetje26.nl en/of http://www.molenaarsvandewilpermolen.nl .

Iedereen heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn blogs, de teller van het aantal bezoeken staat op dit moment op 141.079 bezoeken, iets dat ik nooit had verwacht toen ik begon met bloggen. Ik ben ook erg benieuwd naar wie er allemaal op bezoek is geweest, want bijzonder vind ik dat zeker.

De blogs die er zijn laat ik voorlopig gewoon staan, in ieder geval zolang ik aan de teller zie dat er nog steeds interesse in is, wie weet is het best leuk voor toekomstige ouders van oppaskinderen een aantal van de blogs te lezen of voor molenaars (in opleiding) om de molenblogs te lezen. Hetzelfde voor de blogs over autisme, ook na aanleiding van die blogs heb ik bijzondere e-mails gehad en laat ik dus voorlopig gewoon staan. Nooit geweten dat het schrijven van blogs zo leuk is en zulke mooie reacties en kansen geven.

Via boven genoemde sites en via email nvotterloo@gmail.com blijf ik gewoon bereikbaar.

Groetjes allemaal,

Natasja.

The End.

Dit bericht is geplaatst in Autisme, Blik op nieuws-items, Hardlopen, Het roer om, Kinderopvang "Trammetje 26", Molens, Overigen. Bookmark de permalink.

2 reacties op The End

 1. henk venhorst schreef:

  Hoi Natasja,
  Bedankt nog voor de verhalen, waarin ik zelfs af en toe een rolletje mocht spelen.
  We zien elkaar vast wel weer een keert binnenkort!
  Henk.

 2. Natasja schreef:

  Hoi Henk,

  Niet te bescheiden, dat was een belangrijke rol en dankjewel voor wat je me over molens geleerd hebt. Zeker tot binnenkort een keer.

  Groetjes,
  Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *